Српски|Shqip|

KonkursLajmeLajmeSport

Rezultati përfundimtar i financimit të programeve dhe projekteve të klubeve sportive me seli në territorin e Komunës së Bujanocit për vitin 2018

09/05/2018

Komisioni për vlerësimin e programeve dhe projekteve në fushën e sportit për vitin 2018-të me seli në territorin e Komunës së Bujanocit, ka mbajtur mbledhjen më datë 30.04.2018, në lidhje me Thirrjen Publike të datës 26.02.2018, dhe ka marrë ketë:

VENDIM

 

Last modified: 09/05/2018

Comments are closed.