Српски|Shqip|

NDRRIMIN E PROGRAMIT TË MASAVE MBËSHTETËSE PËR REALIZIMIN E POLITIKAVE BUJQËSORE DHE POLITIKAVE TË ZHVILLIMIT RURAL NË KOMUNËN E BUJANOCIT PËR VITIN 2017

29/11/2017

NDRRIMIN E PROGRAMIT TË MASAVE MBËSHTETËSE PËR REALIZIMIN E POLITIKAVE BUJQËSORE DHE POLITIKAVE TË ZHVILLIMIT RURAL NË KOMUNËN E BUJANOCIT PËR VITIN 2017
Në programin e mbështetjes për zbatimin e politikës bujqësore dhe politikën e zhvillimit rural të komunës së Bujanocit për vitin 2017, nr. 3 / 2017 të datës 07.04.2017, të publikuar në (“Gazeta Zyrtare të Komunës së Bujanocit”, nr. 3/2017), në të cilën Ministria e bujqësisë dhe mbrojtjes së mjedisit jetësor me vendimin nr. 320-00-2264 / 2017 të datës 27.03. 2017, ka dhënë pëlqimin paraprak.

 

 

NDRRIMIN E PROGRAMIT TË MASAVE (DOKUMENT)

Last modified: 29/11/2017

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.