Српски|Shqip|

440 bujq në tërësi kanë fituar të drejtën për subvencionim

13/07/2017

Përtej realizimit të premtimeve të dhëna është vullneti jonë politik për të ndihmuar popullatën e kësaj komune.Sot edhe zyrtarisht u bë ndarja e Vendimeve për subvencionimin e bujqësisë,440 bujq në tërësi kanë fituar të drejtën për subvencionim.Hap i madhë drejt avancimit të pozitës së bujkut dhe rritjes së kualitetit e konkurencës në treg.Përkushtimi jonë në ofrimin e mbështetjes të drejtpërdrejt nuk do të mungojë as edhe në të ardhmen.Përtej dallimeve politike është vendosmëria jonë për zhvillim.

#Bashkë zhvillojmë. #ShaipKamberi

 

 

Last modified: 13/07/2017

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.