Српски|Shqip|

Mirëmbajtja e rrugëve, prioritet edhe gjatë sezonit të verës

12/05/2017

 

Komuna e Bujanocit, nga buxheti i vet, ka blerë makinë për pastrimin dhe mirëmbajtjen e rrugëve.

Makina e siguruar nga komuna e Bujanocit do të shfrytzohet nga NP Komunalia dhe do t’i mundësoj funksionim më efikas në mirëmbajtjen dhe rregullimin e qytetit.

Last modified: 22/06/2017

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.