Српски|Shqip|

Штаб за ванредне ситуације донео је закључак за нове заштитне мере од Ковид 19

21/08/2020

На основу Извештаја Дома здравља Бујановац о епидемиолошкој ситуацији на територији општине Бујановац  као и Извештаја Одељења за инспекцијске послове о вршеној контроли поштовања и спровођења заштитних мера  од стране грађана и свих послодаваца на територији општине Бујановац, констатовано је да је ситуација стабилнија, под контролом, смањен је број прегледа у Ковид амбуланти а самим тим и број оболелих, као и то да се донете  заштитне мере  у довољној мери поштују, Штаб за ванредне ситуације је донео следеће мере:

  1. Ограничава се радно време угоститељских објеката који немају башту и  угоститељских објеката који имају башту, тако да ти објекти неће  пружати угоститељске услуге у затвореном делу објекта као и у отвореном делу објекта (башти)  од 23.00 часа до 06.00 часова наредног дана,
  2. Забрањује се рад коцкарница, спортских кладионица, објеката игара на срећу, играонице (објекти за забаву и игру) од 23.00 до 06.00 часова.
  3. Препоручује се грађанима да и  даље наставе са поштовањем прописаних обавезних заштитних мера : ношење маски,  одржавање физичке дистанце и редовно прање руку.

Мере из тачке 1.  овог Закључка примењиваће се од 22.08.2020. године.

Last modified: 21/08/2020

Comments are closed.