Srpski ( Test Verzija )|Shqip|

Kategoritë

Komentime

Emaili Zyrtar

Postimet e Fundit

Kalendari i Eventeve

<< Tet 2017 >>
EEEEEEE
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Partnert tane

Evropski Progres

Qytetarë të nderuar,

Është privilegj të jem në shërbimin tuaj.
Së bashku do t'i arrijmë qellimet tona!

Lajme Nga Ekzekutivi

Konkurs

Konkurs publik për plotësimin e vendeve të punës në kohë të pacaktuar.

Konkurs publik për plotësimin e vendeve të punës në kohë të pacaktuar dhe atë : Drejtorati për ekonomi dhe zhvillim ekonomik...

10/10/2017

Read More

Kuvendi

Senaca e Pestë të Kuvendit Komunal të Bujanocit më 05.10.2017 ( e enjte ).

Senaca e Pestë të Kuvendit Komunal të Bujanocit më 05.10.2017 ( e enjte ). Seanca do të mbahet në sallën e Kuvendit komunal të...

02/10/2017

Read More

Ekzekutivi

Reagim i kryetarit të komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi

Nuk mohoj të drejtën e askujt për të krijuar organizata joqeveritare. Nuk mohoj të drejtën e askujt me dhënë kontributin e vet për...

14/09/2017

Read More

Ekzekutivi

Finalizimi i rrugës te Shkolla e mesme “Sezai Surroi”.

Finalizimi i rrugës te Shkolla e mesme “Sezai Surroi”, Drejte perfundimit te projektit ,e gezofshin shtresa me e ndritur...

13/09/2017

Read More

EkzekutiviLajme

Kryetari Kamberi takim me përfaqësuesit e Agjensionit turk për zhvillim

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, realizoi sot një takim pune me Koordinatorin e Agjencionit turk për zhvillim (TIKA),...

28/08/2017

Read More

Ekzekutivi

Komuna e Bujanocit vjen me website modern dhe të sofistikuar – konkurente për lidere në vend

Për hirë të informimit sa më të drejtë dhe më të shpejt, rritjes së transparencës dhe ofrimit të shërbimeve më të lehta për...

23/08/2017

Read More

Më shumë Lajme

   

 

Lajme Nga të gjitha kategoritë

Kuvendi

Zëvendëskryetari i Asamblesë Komunale të Bujanocit, Basri Vesili, KONVOKON seancën e gjashtë të Kuvendit Komunal të Bujanocit, më 18.10.2017 (e mërkurë).

Zëvendëskryetari i Asamblesë Komunale të Bujanocit, Basri Vesili, KONVOKON seancën e gjashtë të Kuvendit Komunal të Bujanocit, më...

13/10/2017

Read More

Ekzekutivi

Komuna e Bujanocit ndan gjysmëmilioni dinarë për shkollën fillore “Ali Bektashi” të Nesalcës

Komuna e Bujanocit, ka ndarë gjysmëmilioni dinarë për rregullimin e mësojtoreve dhe nyjeve sanitare për shkollën fillore “Ali...

13/10/2017

Read More

Ekzekutivi

Komuna e Bujanocit ndan gjysmë milioni dinarë për sh.f. “Muharrem Kadriu” në Tërnoc

Komuna e Bujanocit, sot ka ndarë gjysmë milioni dinarë për shkollën fillore “Muharrem Kadriu” të Tërnocit. Administrata...

11/10/2017

Read More

Konkurs

Konkurs publik për plotësimin e vendeve të punës në kohë të pacaktuar.

Konkurs publik për plotësimin e vendeve të punës në kohë të pacaktuar dhe atë : Drejtorati për ekonomi dhe zhvillim ekonomik...

10/10/2017

Read More

Kuvendi

Senaca e Pestë të Kuvendit Komunal të Bujanocit më 05.10.2017 ( e enjte ).

Senaca e Pestë të Kuvendit Komunal të Bujanocit më 05.10.2017 ( e enjte ). Seanca do të mbahet në sallën e Kuvendit komunal të...

02/10/2017

Read More

Ekzekutivi

Reagim i kryetarit të komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi

Nuk mohoj të drejtën e askujt për të krijuar organizata joqeveritare. Nuk mohoj të drejtën e askujt me dhënë kontributin e vet për...

14/09/2017

Read More

Ekzekutivi

Finalizimi i rrugës te Shkolla e mesme “Sezai Surroi”.

Finalizimi i rrugës te Shkolla e mesme “Sezai Surroi”, Drejte perfundimit te projektit ,e gezofshin shtresa me e ndritur...

13/09/2017

Read More

EkzekutiviLajme

Kryetari Kamberi takim me përfaqësuesit e Agjensionit turk për zhvillim

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, realizoi sot një takim pune me Koordinatorin e Agjencionit turk për zhvillim (TIKA),...

28/08/2017

Read More

Recent Posts

Anketime

Prioritete në investime?

View Results

Loading ... Loading ...

Kërko me Tags

Bashkohu në Facebook