Planovi Detaljnih Regulacija

Последња измена: 18.10.2016
Plan detaljne regulacije za Zonu izvorišta i komerijalno poslovne i proizvodne komplekse uz Gnjilanski put, “Sektor 6”,   razrađuje se na osnovu Plana generalne regulacije Bujanovca, gde je za ovaj prostor previđena izrada planova detaljne regulacije.
Prostor koji je u obuhvatu Plana detaljne regulacije za Zonu izvorišta i komerijalno poslovne i proizvodne komplekse uz Gnjilanski put,“Sektor 6”,je u površini od47ha.       
Ovaj  prostor  je Planom generalne regulacije Bujanovca definisan kao Zona vodoizvorišta i za njega je izrađen Elaborat zaštite.
Plan detaljne regulacije za Zonu izvorišta i komerijalno poslovne i proizvodne komplekse uz Gnjilanski put, “Sektor 6”,izrađuje se na osnovu Odluke o izradi Plana detaljne regulacije, koju je donela Skupština opštine Bujanovac, br.02-10/15, na sednici održanoj dana 06.03.2015 godine i  izrada Plana dodeljena je Privrednom društvu za prostorno planiranje " URBOPOLIS" D.O.O. iz Beograda.
 pdr1cropped
Plan detaljne regulacije za  Komercijalno -  poslovnu i  proizvodnu zonu uz putne pravce iz Niša i uz put prema Bujanovačkoj banji ,razrađuje se na osnovu Plana generalne regulacije Bujanovca, gde je i za ovaj prostor previđena izrada planova detaljne regulacije. Za ovu celinu predviđena je izrada planova detaljne regulacije PDR4 - PDR7.
Prostor koji je u obuhvatu Plana detaljne regulacije za  Komercijalno -  poslovnu i  proizvodnu zonu uz putne pravce iz Niša i uz put prema Bujanovačkoj banji, je u površini od 65.6ha.
Plan detaljne regulacije za Komercijalno -  poslovnu i  proizvodnu zonu uz putne pravce iz Niša i uz put prema Bujanovačkoj banji,   izrađuje se na osnovu Odluke o izradi Plana detaljne regulacije, koju je donela Skupština opštine Bujanovac, br.02-11/15, na sednici održanoj dana 06.03.2015 godine i izrada Plana dodeljena je Privrednom društvu za prostorno planiranje    "URBOPOLIS" D.O.O. iz Beograda.
 
Planove detaljnih regulacija za Zonu izvorišta i komerijalno poslovne i proizvodne komplekse uz Gnjilanski put, “Sektor 6” i Plan detaljne regulacije za komerijalno - poslovnu i proizvodnu zonu uz putne pravce iz Niša i uz put prema Bujanovačkoj banji ,PDR4-PDR7, finansiraju opština Bujanovac, Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Srbije preko Evropskog PROGRES-a. 
         
 

         

Odluka o izradi PDR Bujanovca

 

         

Odeljenje za urbanizam javni uvid PDR

 

 

         

Plan detaljne regulacije za Zonu izvorišta i komerijalno poslovne i proizvodne komplekse uz Gnjilanski put, “Sektor 6”

 

         

Plan detaljne regulacije za Komercijalno - poslovnu i proizvodnu zonu uz putne pravce iz Niša i uz put prema Bujanovačkoj banji.

Време[weather.com]

Анкета[arhiva]

Билтен

Уколико желите редовно да примате обавештења пријавите се уношењем Ваше e-mail адресе:

Izradu sajta je sponzorisala americka agencija za medjunarodni razvoj

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj