Образовање

Конвертор валута

EUR
=
118.80
USD
=
91.80
GBP
=
148.77
CHF
=
98.43

 Virtualni maticar Investirajte u Bujanovac BudzetTaksesms%20parkingu


 

Основне школе

Последња измена: 03.06.2010

У основним школама “Наим Фрашери” -Бујановац, “Сами Фрасхери”-Лучане, “Мухарем Кадрију”-Велики Трновац, “Миђени-Муховац”, “Али Бекташи”-Несалце, “Скендербег”-Зарбинце и средњој школи “Сезаи Сурои” настава се одвија на албанском језику.

У основним школама “Бранко Радичевић” -Бујановац, “Бора Станковић”-Кленике, “Драгомир Трајковић”-Жбевац, “Вук Караџић” - Левосоје, и средњој школи “Свети Сава”-Бујановац настава се одвија на српском језику. У школи “Бранко Радичевић” похађају наставу и 916 ученика ромске националности.

У основној школи “Десанка Максимовић”- Биљача настава се одвија на српском и албанском језику, јер је то једина мешовита школа на територији општине.
 

Muzicka skolaКао одраз тежњи интересовања ђака за музичким образовањем, 1988.-89. године, Скупштина општине Бујановац основала је Школу за основно музичко образовање. У школској 2003/04. години уписано је 135 ученика од I до VI разреда, у свим класама: клавир, хармоника, виолина, флаута, солфеђо и теорија музике. Музичка школа освојила је многобројне награде на републичком такмичењу музичких школа.

Време[weather.com]

Анкета[arhiva]

Билтен

Уколико желите редовно да примате обавештења пријавите се уношењем Ваше e-mail адресе:

Izradu sajta je sponzorisala americka agencija za medjunarodni razvoj

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj