Notice: Uninitialized string offset: 0 in /www/webvol1/fe/8rhyj7pwhg9358t/bujanovac.rs/public_html/include/FrontEnd/WeatherWidget.inc.php on line 9
Komuna e Bujanocit - Filestare

Lidhjet e dobishme

Currency converter

EUR
=
118.80
USD
=
91.80
GBP
=
148.77
CHF
=
98.43

 Virtualni maticar Investirajte u Bujanovac Evropski-PROGRESBudzetTaksesms%20parkinguspec-pistaljka_lat


 

26.12.2016

Konvokohet seanca e tetë e Kuvendit komunal më datë 27.12.2016

Konvokohet seanca e tetë e Kuvendit komunal më datë 27.12.2016

Konvokohet seanca e tetë e Kuvendit komunal të Bujanocit për datën 27.12.2016 (e martë). Seanca mbahet në sallën e Kuvendit komunal të Bujanocit me fillim në ora 10.00.

Gjej më shumë
21.12.2016

Konvokohet seanca e shtatë e Kuvendit komunal më datë 22.12.2016

Konvokohet seanca e shtatë e Kuvendit komunal më datë 22.12.2016

Seanca e shtatë e Kuvendit komunal të Bujanocit mbahet më 22.12.2016 me fillim prej orës 10.00 në sallën e vogël të Kuvendit komunal.

Gjej më shumë
16.12.2016

Vendimi mbi ndarjen e mjeteve për programin e praktikës profesionale 2016/2017

Vendimi mbi ndarjen e mjeteve për programin e praktikës profesionale 2016/2017

Këshilli për Punësim i Komunës së Bujanocit solli Vendimin për ndarjen e mjeteve me qëllim të realizimit të masave të politikës aktive të punësimit përmes shpalljes së Thirrjes së dytë publike për realizimin e programit të praktikës profesionale në v

Gjej më shumë
07.12.2016

Ftesë për pjesëmarrje të subjekteve ekonomike në ligjëratë me temë ‘’ Siguria dhe shëndeti në punë’’

Ftesë për pjesëmarrje të subjekteve ekonomike në ligjëratë me temë ‘’ Siguria dhe shëndeti në punë’’

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në bashkëpunim me Zyrën për zhvillim ekonomik lokal në Preshevë dhe Bujanoc organizon ligjëratë me prof.dr Zoran Punoshevac me temën ‘’Siguria dhe shëndet

Gjej më shumë
05.12.2016

Konvokohet seanca e gjashtë e Kuvendit komunal më datë 07.12.2016

Konvokohet seanca e gjashtë e Kuvendit komunal më datë 07.12.2016

Konvokohet seanca e gjashtë e Kuvendit komunal të Bujanocit më 07.12.2016 ( e mërkurë ). Seanca do të mbahet në sallën e Kuvendit komunal të Bujanocit me fillim në ora 10.00.

Gjej më shumë

KOHË[weather.com]

Anketë[arkivi]

Buletini

Nëse Ju dëshironi të merrni informacion nga na shkruani e-mail juaj:

The site development is sponsored by the U.S. Agency for International Development

National Alliance for Local Economic Development 

progress